HTML

SZMCS FLP önkéntes munka, Dunaszerdahely

EVS önkéntesként egy évig dolgozom a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetségnél. Élményeimet, tapasztalataimat osztom itt meg a kedves olvasóval. :)

Friss topikok

Linkblog

Szeptember 16-19. OAMB

2010.10.13. 08:57 Tamás Kukor

Egy esős napon indultunk Palástra. Beköltöztünk a szállásra és elindultunk a kultúrházba a megnyitó ünnepségre.

Még a kocsiban tudtam meg, hogy idén nem indul "Kopott csillag kategória", pedig erre gyúrtam egész agusztusban... :(

A megnyitón a helyi indiánok a nagy fehér főnökkel (aki Kismedve, a főnököm) megnyitották az Országos Akadály- és Métabajnokságot (röviden OAMB). :)

Az első nap szakadó esőben indult az akadályverseny, és bizony az ítéletidő félbe is szakitott azt. A gyerekek bőrig áztak, mindenhova szárítóköteleket húztunk ki a vizes holmijuknak. Ennek ellenére a hangulat nagyon jó maradt. :) A félbeszakadt akadályversenyt az esőprogram értelmében a faluban fejezték be a cserkészek. :)

A másnapi métára a nap is kisütött. :) A sok csapat négy pályán szoros küzdelmet folytatott. :) Rengeteg új élménnyel tértek haza a résztvevők, én is. :)

Köszönjük a szervező palásti csapatnak és segítőiknek!

Többet olvashatsz még: http://www.szmcs.sk/hirek/esos-oamb-vidam-arcokkal-eredmenyek-es-kepek, ill. fényképgalériákat is találsz itt. :)

Tamás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentesmunkadunaszerdahely.blog.hu/api/trackback/id/tr652367332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása