HTML

SZMCS FLP önkéntes munka, Dunaszerdahely

EVS önkéntesként egy évig dolgozom a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetségnél. Élményeimet, tapasztalataimat osztom itt meg a kedves olvasóval. :)

Friss topikok

Linkblog

Akik körbevesznek

2010.10.27. 16:34 Tamás Kukor

Kismedve szerint egy bejegyzést megérdemelnek azok az emberek is, akikkel rövidebb-hosszabb ideig közösen munkálkodok itt. :)

..................

A munkahely elképzelhetetlen munkatársak nélkül, akikkel együtt huzzuk vagy éppen toljuk a közös szekeret, ami néha sima, néha kátyús úton halad, de halad!

A "Főnököm" Kismedve: Róla azt kell tudnod, ha cserkész vagy, még mindig kevés anyagot adtál a gyüjteményébe... pl nincs a csapatpólótokbol sem... :) Szóval van a Szövetségnek egy gyűjteménye, amit ő gondoz, gyarapít és vándorkiállítás formájában rendszeresen kiállít. Most ez a gyűjtemény épp Erdélyben van. Nagy szigorral és határidőkkel dolgozik, ami azt eredményezi, hogy néha reggeltöl éjjelig pl. újságot csomagolunk, hogy időben megkapjad. Leszámitva azokat a napokat amikor keveset alszik, nagyon jól ki lehet vele jönni, de ha fáradt, akkor jobb azonnal munkát találni, mert különben ő mindenképp talál neked! :) Ő gyakorlatilag a mentorom is.

Marika néni: Szövetségünk, pontosabban a Központi Iroda "Anyukája". Bár még nem cserkész, de többet tud, mint átlag halandó a Szövetségünk életéből. Bár nem szabadna neki, mégis mindenféle jót megeszik, minden reklámozott dolgot kipróbál, de a boltba végképp nem szabad elengedni, mert a kiló kenyér mellé megveszi még a fél boltot is. Az sem elhanyagolható, hogy minden betegségre van valami gyógyteája és ha megnyeri a lottó ötöst, akkor kifizeti a lakodalmam. Ja és mindenkit ismer, akit meg nem, az meg nem is Bősben született. Legjobb helyismerettel rendelkezik és tudja mit hol kell elintézni.

Tímea: Szövetségünk pénztárosa nemrég került ide, nem sokat van, de akkor is az irodában ül és dolgozik. Csak néha jön ki a konyhába, de akkor jol elsztorizgatunk.

Szandi: Abszolvesünk, akitől megtanultam egy csomó szlovák könyvelési kifejezést. Együtt takarítottuk ki a pincét és eddig vele rendeztük az irattárat. Neki számítógép nélkül nem élet az élet.

Tomi: Alapító tag, mivel vele alapítottuk a Tamás irodát, ahol együtt dolgozunk, ha itt van. Ő készíti a cserkész igazolványokat, már ha tudja, mert még egy csomóan nem küldtek fényképet vagy adatokat vagy aláírt jelentkezési lapot, és ilyenkor azon bosszankodik, hogy nem tudja elkészíteni azokat. Egyébként meg egyetemre jár, ahol probálják belétölteni az észt. :)

Beus: Ha nemet mondasz sarokba állit, és ne merj piszkos cipóbe rálépni a frissen felmosott kőre! És egy helyen kétféle szőnyeg sem lehet. Nagyon alapos, rend szerető, amikor itt van, sokat dolgozik és remélem még sokat lesz a székházba. Amugy Ő tanítja nekem a szlovákot nagy fegyelemmel és szigorral és mindig készül rá.

Bodzi: Újságunk főszerkesztője és megújítója. Amúgy napjai megszámláltak, mert Orsi beköti lassan a fejét. :) Amúgy csendes és amikor itt van, mindig szerkeszt valamit vagy tesz valamit, hogy a számítógépem jobb legyen. Kedvenc sportja a "Térkő Fitnesz".

Margitka: A cserkész és kegytárgy bolt menedzsere. Ha szükséged van cserkész egyenruhára, kiegészítőre, vallási témájú könyvre vagy rózsafüzérre, Ő a Te embered. Vezetésével épül és szépül a bolt, amely viszaköltözött az utcára az udvar belsejéből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentesmunkadunaszerdahely.blog.hu/api/trackback/id/tr62403186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása